علمولوژی: ممکن است افراد زیادی در گوشی اندروید ما سرک بکشند. در صورتی که گوشی موبایل شخصیترین محفظهی اطلاعات ما است و خیلی اوقات نمیخواهیم دیگران وارد اطلاعات خصوصی ما شوند. برخی اوقات هم بچهها با بازی کردن مداوم با گوشی باعث میشوند که باتری زود تمام شود و یا عمر دستگاه پایین بیاید؛ لذا دلایل خیلی خوبی برای منع دسترسی دیگران به برخی برنامههای گوشی وجود دارد. برنامههایی هستند که بر روی دیگر برنامهها قفل رمزی و یا شکلی میگذارند تا بقیه نتوانند به آنها دسترسی پیدا کنند ولی کافی است تا کسی که با او رودربایستی دارید، از شما بخواهد که رمز فلان برنامه را برایش وارد کنید و شما هم مجبور شوید آن کار را بکنید.
برنامهی App Locker II با روشی خلاقانه برنامهها را از دسترس مزاحمان دور نگه میدارد. برنامهای که با App Locker II قفل شود موقع باز شدن یک پیغام خطای الکی میدهد تا فرد مزاحم فکر کند برنامه خراب است و بیخیالش شود. با این روش میتوانید برنامههای Messaging را قفل کنید تا کسی پیامهای شما را نخواند، یا برنامههای گالری، دوربین و مدیریت فایل را قفل کنید تا مطمئن باشید کسی نمیتواند به عکسها و ویدیوهای شما دسترسی داشته باشد.
باز کردن برنامههای قفل شده به روشهای بسیار خلاقانهای انجام میشود، مثل دو بار زدن انگشت بر روی متن پیام، یا چرخاندن گوشی که شرح آن را به صورت مفصل خدمت شما عرض میکنیم.
اولین راه برای باز کردن برنامههای قفل شده این است که App Locker II را از طریق تنظیماتش کلاً غیر فعال کنید. راه دیگر این است که به تنظیمات بروید و در قسمت Unlock mode یکی از روشهای باز کردن قفل را انتخاب کنید. در اولین روش «Double tap» با دو بار زدن انگشت بر روی متن پیغام خطا، آن برنامه باز میشود. دومین گزینه «Five tap» همین کار را با پنج بار زدن انجام میدهد.
اگر گزینهی سوم «Rotate» را فعال کنید، برای باز کردن گوشی باید یکبار آن را بچرخانید تا سر گوشی رو به پایین باشد و سپس آن را بچرخانید تا به حالت قبلش باز گردد. در گزینهی بعدی «Double rotate» همین کار را باید دو بار انجام دهید.
گزینهی «Password» برنامهها را با رمز باز میکند. البته رمز را از شما نمیپرسد بلکه در پیغام خطا، یک گزینهی Report ظاهر میشود که با زدن آن به جای متن Report باید رمز را وارد کنید.
گزینهی «Proximity» از سنسور نزدیکی سنج برای باز کردن برنامهها استفاده میکند. روش کار این سنسور به این صورت است که وقتی چیزی نزدیک صفحهی گوشی میشود، نزدیک شدن آن شیء را تشخیص میدهد. یعنی یا باید مثل حالت تماس، گوشی را روی گوش خود قرار دهید، یا دست خود را نزدیک صفحه بیاورید، یا گوشی را به بدن خود بچسبانید تا برنامه باز شود.
اگر گزینهی رمز را انتخاب کردید باید در تنظیمات برنامه به قسمت Password بروید و رمزی تعیین کنید. البته این رمز هم برای برنامههایی که قفل میشوند و هم برای خود برنامهی AL II استفاده خواهد شد.
اگر Stay unlock فعال کنید، با باز کردن قفل یک برنامه، تا وقتی صفحه خاموش نشده است، آن برنامه دوباره قفل نمیشود.
اگر Unlock one unlock all را فعال کنید، با باز کردن قفل یک برنامه، تا وقتی صفحه خاموش نشده است، قفل تمامی برنامهها باز میشود. نسخهی رایگان این نرمافزار که در کافه بازار موجود است، دارای محدودیتهایی است. در این نسخه تنها سه برنامه را میتوانید قفل کنید و درون برنامهی AL II هم پیامهای تبلیغاتی مشاهده خواهید کرد.
——-
دانلود اندروید
برای دریافت برنامه AL II در کافه بازار به این لینک مراجعه کنید (لینک کافه بازار AL II)